Kurs i sjokoladesmaking

Sjokoladesmaking.no er har siden 2010 vært Norges fremste og eneste tilbyder av produsentuavhengige sjokoladekurs med fokus på smaking av fin mørk sjokolade, og alle våre kurs holdes av Norges første sertifiserte sjokoladekjenner, Svein-Magnus Sørensen!

Vi holder kurs over hele landet og tar oppdrag for bedrifter og organisasjoner i alle deler av Norge. Vi holder til i Oslo men reiser gjerne for å holde kurs til Bergen og Stavanger i vest, Kristiansand i sør, Tromsø i nord og Trondheim på midten.

Våre kurspakker


Finner du ikke noe som passer ditt arrangement?  Kontakt oss for et skreddersydd opplegg!

Sjokoladekurs med sjokoladesmakingEn sjokoladesmaking passer utmerket som opplevelsesinnslag på både bedriftsarrangementer, som tema for utdrikningslag eller for de som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige for sine venner eller kolleger. Opplegget på våre sjokoladekurs kan tilpasses alle typer arrangementer, inkludert utdrikningslag, fødselsdager, team-building, kick-off, julebord, sommerfest eller andre samlinger både i jobb eller privat regi.

På våre sjokoladekurs får man lære hva fin kvalitetssjokolade er, hvordan den lages, og hvorfor smaking av sjokolade kan ligge på et like høyt nivå for kjennere som smaking av vin eller andre gourmetvarer. Etter en kort introduksjon om sjokoladens historie og litt smaksteori får deltakerne også smake på en rekke høykvalitets sjokoladebiter av forskjellige opprinnelser, typer og merker fra hele verden. Utvalget omfatter alt fra herlige mørke melkesjokolader til de rene mørke sjokolader fra en rekke forskjellige opprinnelser hvor hovedfokuset ligger på de mest smakfulle sjokoladene med 60-70% kakaoinnhold.

Varighet: 1-3 timer for et grunnleggende sjokoladekurs
Deltakere: Fra 6 til 60 personer per gruppe
Kostnad: Se kurspakkene over eller spør oss om pris for din gruppe!

Vi tar oss av de kursrelaterte detaljene, mens du som bestiller må stille med et egnet lokale, framvisningsutstyr og drikke til deltakere. Se forøvrig våre kjøpsvilkår. For mer informasjon og bestillinger kontakt oss på epost [email protected] eller telefon +47 913 04 810.