Andre tjenester

Sjokoladesmaking.no er Norges fremste produsentuavhengige eksperter på kvalitetssjokolade, og grunnlegger Svein-Magnus Sørensen er Norges første sertifiserte sjokoladekjenner, dommer i International Chocolate Awards, samt også sertifisert rummelier og vinsmaker.
Les mer om vår kompetanse her.

Om du ønsker rådgivning eller har spesielle sjokoladebehov så ta gjerne kontakt med oss for prisforespørsler eller bestilling av større kvanta av sjokolader per epost til [email protected].


Sjokoladeopplevelser

Ved siden av å holde kurs i sjokoladesmaking tilbyr vi også andre tilpassede sjokoladeopplevelser for både private og bedrifter. Ta kontakt for å høre mer om hva vi kan levere av sjokoladeinspirasjon innenfor det opplegget eller programmet som dere allerede har, eller på en måte som kan passe inn i deres arrangement.

Rådgivning

Trenger du bistand til smaksvurdering av sjokolade, råd og veiledning om hvordan starte sjokoladefabrikk, eller bare å finne informasjon om gode sjokolademerker i forbindelse med matlaging, promotering eller salg?
Vi kan hjelpe med vår spesialkompetanse på fin mørk kvalitetssjokolade!


Volumbestillinger av sjokolade

Ønsker du å kjøpe større kvanta sjokolade til privat bruk eller som et engangsinnkjøp til din bedrift i forbindelse med et arrangement, men vet ikke helt hva du skal ha eller hvor du kan få tak i det?

Vi tilbyr innkjøpsveiledning for volumbestillinger og oppdragsimport av sjokolade for både bedrifter og privatpersoner, og har tilgang på et stort nettverk av leverandører i både inn og utland som kan skaffe de fleste merker og produkter. 


Bedriftsgaver

Fra våre leverandører i Norge har vi tilgang til et utvalg lagerførte gaveprodukter med kvalitetssjokolade for de som har lyst å gi det lille ekstra til sine ansatte eller forretningsforbindelser.