Om Sjokoladesmaking.no

cocoa fruit in the treeSjokoladesmaking.no er en norsk nettbutikk og leverandør av opplevelser og kurs i smaking av fin mørk sjokolade.

Vi er lidenskapelig opptatt av de smaksopplevelsene man finner i sjokolade laget av aromatiske kakaobønner og ønsker å dele disse opplevelsene med alle sjokoladeglade mennesker i Norge. Gjennom smakskursene og varene vi selger i vår nettbutikk ønsker vi å gi flere muligheten til å utvide sin smakshorisont gjennom å tilgjengeliggjøre et bredt utvalg kvalitetssjokolader som du ikke finner på nærbutikken for hele Norge, slik at alle kan få et grunnlag til å finne nye spennende sjokoladeopplevelser på egenhånd!

På denne måten vil vi skape økt kjennskap til og interesse for kvalitetssjokolade i Norge, og slik skape grunnlag for og etterspørsel etter både produksjon og salg av mer kvalitetsjokolade enn det svært begrensede utvalget som finnes på det norske markedet i dag. Vi ønsker også å støtte og informere om gode sjokoladeprodusenter som bedriver handel av direkte kakao og vil gjennom vår virksomhet sette fokus på hvorfor man ikke bare på grunn av smak men også av etiske grunner bør kjøpe kvalitetssjokolade.

Sjokoladekjenner Svein-Magnus SørensenVi driver kun utsalg av varer over internett fra vårt lager i Oslo, men våre kurs holdes over hele landet. I sortimentet finner du blant annet en rekke kvalitessjokolader fra kjente merker som Valrhona, Michel Cluizel og Amedei, i tillegg til mer ukjente kvalitetsmerker som vi ønsker å introdusere i Norge.

Selskapet ble etablert av gründer og sjokoladekjenner Svein-Magnus Sørensen som på etter mange års lidenskap for fin mørk sjokolade opprettet nettstedet Sjokoladesmaking.no i juni 2011, og registrerte aksjeselskapet Sjokoladesmaking AS den 29. februar 2012.

Vi setter stor pris på personlig kontakt med andre sjokoladeelskere, så det er herlig med engasjement både på Facebook, Twitter og på bloggen. Følg oss gjerne du også! 🙂

Sjokoladesmaking AS
Org.nr: NO 998 263 743 MVA