Mørk sjokolade

Lageret fylt opp med Michel Cluizel!

Vi har tatt inn flere sjokolader fra Michel Cluizel og lageret bugner av spennende opprinnelsessjokolader.  Vila Gracinda fra Sao Tomé,  Los Ancones fra den Dominkanske Republikk, Mokaya fra Mexico, Maralumi Noir fra Papua Ny-Guinea og Mangaro fra Madagascar er fem veldig forskjellige sjokolader med forskjellig smaksbilde som kjennetegner kakao fra den enkelte regionen, men som alle bærer preg av det høye kvalitetsfokuset Michel Cluizel har.

Ny konkurranse!

Ny konkurranse! Denne gangen kan du vinne en lekker sjokoladekalender med flotte sjokoladebilder som vil gi deg vann i munnen gjennom hele 2014! original_e3a2a4419ea25759b91bca8539d8b38f

Meld deg på konkurransen her!

Sjokoladefondant med kvalitetssjokolade!

Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.