Michel Cluizel

Lageret fylt opp med Michel Cluizel!

Vi har tatt inn flere sjokolader fra Michel Cluizel og lageret bugner av spennende opprinnelsessjokolader.  Vila Gracinda fra Sao Tomé,  Los Ancones fra den Dominkanske Republikk, Mokaya fra Mexico, Maralumi Noir fra Papua Ny-Guinea og Mangaro fra Madagascar er fem veldig forskjellige sjokolader med forskjellig smaksbilde som kjennetegner kakao fra den enkelte regionen, men som alle bærer preg av det høye kvalitetsfokuset Michel Cluizel har.

Sjokolade event!

I dag får en heldig gjeng ansatte i Oslo nyte disse godsakene fra Valrhona og Michel Cluizel! Vi gratulerer Iterate med nye kontorer!

10645126_746365102091784_7945283760466965988_n

Nyheter i nettbutikken!

På tide å fylle opp sjokoladelageret ditt? Vi har brukt sommeren til å utvide utvalget av sjokolader i nettbutikken vår og du finner mange spennende nyheter der!

Vi har blant annet mange flere sjokolader fra Valrhona og Michel Clauizel og lanserer også snart flere nye sjokolademerker.

Chocolate chip cookies

Disse sjokoladekjeksene smaker helt fantastisk med ordentlig kvalitetssjokolade, og vi har prøvd oss på en sunn variant som ble veldig god. Oppskriften er både glutenfri, nesten sukkerfri og lavkarbovennlig. Ønsker du å lage mer tradisjonelle cookies kan du erstatte mandelmelet med vanlig hvetemel og sukrin gold med vanlig brunt sukker.

Favorittsjokolade

Hva er favorittsjokoladen til en sjokoladekjenner? Svaret er naturligvis at det kommer an på, men for de som liker passe mørk sjokolade er de venezuelanske 66% Conception platene fra Michel Cluizel en sikker vinner. Disse er også greit tilgjengelige i Oslo og fås blant annet i Stockfleths butikker over hele byen.