Personvern

Når du handler hos Sjokoladesmaking.no kan du være trygg på at dine personopplysninger blir ivaretatt på en sikker måte. Under får du en nærmere beskrivelse av vår håndtering av personopplysninger.

Cookies

Vi benytter cookies til å samle inn anonymiserte loggdata om hvilke nettsider, kategorier og produkter brukere på nettsiden ser og søker på for å produsere trafikkstatistikker slik at vi kan lære hva våre kunder er opptatt av.

Personopplysninger

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e–postadresse i vårt handelssystem. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen og leveringen. Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering slik at denne historikken ikke kan slettes.

Tredjeparter

Vi vil aldri selge eller dele personopplysninger med noen uvedkommende tredjepart. Vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon til noen annen tredjepart utover den informasjonen vi behandler i systemene til leverandører av nødvendige tjenester for utføring av virksomheten og dine bestillinger slik som regnskap, faktura og lignende.

Innsyn og endring

Etter Personregisterloven har du rett til å be om innsyn i hvilke personopplysninger som er registrert om deg selv. Dersom opplysningene er uriktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve å få dem rettet, supplert eller slettet.

Opphavsrett

Alt innhold på disse nettsidene tilhører Sjokoladesmaking AS og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts–, markedsførings– og varemerkelovgivningen. Ingen deler av noe materiale fra nettsidene skal under noen omstendighet lastes ned, kopieres eller benyttes på noen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Sjokoladesmaking AS.

 

Kommentarfeltet er stengt.