Michel Cluizel Mangaro Lait 50%

kr 69,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Mangaro Lait er en utsøkt mørk melkesjokolade, og den første opprinnelsesmelkesjokoladen som ble lansert. Den er laget med kakaobønner fra Mangaro-plantasjen i Sambirano-dalen på øya Madagaskar i det Indiske hav utenfor østkysten av Afrika. Kakaobønnene som dyrkes her gir en helt unik smaksopplevelse og i Mangaro Lait kan man finner duften av eksotiske frukter blandet med smaken av karamell og spennende krydder, med et hint av honning og nøtter. Denne sjokoladen ble tildelt Bronse-pris i kategorien “Best Milk Chocolate Bar” fra Academy of Chocolate Awards i 2009 og Tablette Artisanal Award på Salon du Chocolat samme år.

Michel Cluizel er en av verdens fremste produsenter av fin mørk sjokolade og holder til i den lille byen Damville et lite stykke vest for Paris i Frankrike. Sjokoladene deres holder svært høy kvalitet, og spesielt serien med plantasjesjokolader er noe av det beste man får. Michel Cluizel er opptatt av rene råvarer og bruker kun rørsukker og bourbonvanilje i sine sjokolader. De unnlater også å bruke emuglatorer slik som lecithin, noe som gir sjokoladene en ekstra fyldig smelt.

Hver plate består av 70 gram ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Helmelkspulver, kakao, kakaosmør, rørsukker, ekte bourbon vaniljestang. Kan inneholde spor av nøtter og gluten. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 82 g

Du liker kanskje også…