Michel Cluizel Mangaro Noir 65%

kr 69,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Mangaro er en plantasje i Sambirano-dalen på øya Madagaskar i det Indiske hav utenfor østkysten av Afrika. Kakaobønnene som dyrkes her gir en helt unik smaksopplevelse og i Michel Cluizels plantasjesjokolade Mangaro Noir finner man duften av eksotiske frukter, spennende krydder, en deilig smak av honning og et hint av sitrusfrukt.

Mangaro Noir har vunnet en rekke priser for sin fantastiske smak, den har blant annet fått Gullmedalje i den britiske smakskonkurransen Great Taste Awards i 2008. Den ble også tildelt sølv i kategorien “best bean to bar chocolates” på Academy of Chocolate Awards i 2007, og den vant førstepris på Salon du Chocolat Paris i 2003.

Hos Fine Chocolate reviews finner du en oversikt over anmeldelser av Michel Cluizel Mangaro Noir.

Michel Cluizel er en av verdens fremste produsenter av fin mørk sjokolade og holder til i den lille byen Damville et lite stykke vest for Paris i Frankrike. Sjokoladene deres holder svært høy kvalitet, og spesielt serien med plantasjesjokolader er noe av det beste man får. Michel Cluizel er opptatt av rene råvarer og bruker kun rørsukker og bourbonvanilje i sine sjokolader. De unnlater også å bruke emuglatorer slik som lecithin, noe som gir sjokoladene en ekstra fyldig smelt.

Hver plate består av 70 gram ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakao, rørsukker, kakaosmør, ekte bourbon vaniljestang. Kan inneholde spor av nøtter, melk og gluten. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 82 g