Besøk Alexeeva & Jones og forlat med et digert smil!

Du vet den opplevelsen du får når du møter personer som er så utrolig engasjert i jobben sin og sprer ordentlig glede i møte med kunder? Alexeeva & Jones i Notting Hill London er et slikt sted! Butikken er feiret nylig et år og er et must å besøke i London.

Alexeeva&jones1
Vi besøkte sjokoladebutikken Alexeeva & Jones i London på søndagen under Chocolate Week i oktober. Alexeeva & Jones ligger rett ved velkjente Portobello Road og beskriver seg selv som en av den første av denne typen sjokoladebutikk, hvor man kan få tak i et eksklusivt utvalg at fin kvalitetssjokolade fra noen av verdens beste sjokolademakere. De har merker som Friis-Holm, Amedei, Menakao, Pacari, Paul Wayne Gregory, Damian Allsop og en del flere. De har også cafè hvor man kan sette seg ned å ta en nydelig varm sjokolade eller kaffe.

Besøket hos Alexeeva & Jones var et av høydepunktene under Chocolate Week. Etter en koselig ti minutters gåtur fra Notting Hill Gate stasjon kom vi til butikken hvor vi ble møtt av en meget hyggelig og engasjert medarbeider hos Alexeeva & Jones. Helen Heslop er daglig leder for butikken og her snakker genuint og ekte engasjement over å jobbe med fin sjokolade. Vi fikk smake Damian Allsop sine berømte water ganaches og vi sier bare NAM! De anbefales!

Vi kjøpte også med oss flere andre sjokolader og ikke minst pratet om sjokolade med Helen som villig fortalte og svarte på spørsmål. Vi gikk derfra med en full pose og et stort smil rundt munnen.

Er du i London MÅ du sette av tid til å besøke Alexeeva & Jones! Flott å kombinere med en tur til koselige Notting Hill.

Informasjon om adresse og åpningstider finner du på: https://www.alexeevajones.com/

Alexeeva&jones2
Daglig leder hos Alexeeva & Jones, Helen Heslop, som møtte oss med ekte sjokoladeengasjement og et stort smil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.