Vi lanserer nettbutikk!

Sjokoladesmaking.no utvider og lanserer nettbutikk. Målet er å gjøre fin kvalitetsjokolade mer tilgjengelig i Norge og tilby spesielt utvalgte smakssett og kvalitetssjokolader.
Gjør-det-selv sjokoladesmaking - Mørk sjokolade

Vår sjokoladekjenner Svein-Magnus Sørensen har i lengre tid hatt en visjon om å gjøre kvalitettsjokolade mer tilgjengelig og utvide tjenestene til Sjokoladesmaking.no til å også omfatte salg av sjokolade.

–  Sjokolademarkedet i Norge er begrenset sammenlignet med andre land og drar man litt utenfor de store byene er tilgangen svært begrenset. De siste årene har jeg hatt kurs over hele Norge og får stadig spørsmål om hvor man kan få kjøpt kvalitetssjokolade. Det ville jeg gjøre noe med, sier Svein-Magnus Sørensen.

I nettbutikken til Sjokoladesmaking.no kan du kjøpe vår flotte sjokoladepakke hvor du får fem nøye utvalgte sjokolader og en lommeguide til sjokoladesmaking. Sjokoladepakkene passer godt hvis du har lyst til å arrangere en liten sjokoladesmaking hjemme ved å bruke lommeguiden eller rett og slett bare nye kvalitetssjokoladene.

– Jeg ønsker å gi flere kunnskapen og gnisten til å nyte kvalitetssjokolade. Det å kunne litt om hvordan man smaker og spiser fin sjokolade tar gjerne smaksopplevelsen til et helt nytt nivå. På kursene jeg holder opplever jeg ofte at man får et helt annet forhold til sjokolade enn før, og den masseproduserte sjokoladen du får på matbutikken er som regel ikke like populær lenger. Ved å prøve et av smakssettene våre får man en fin introduksjon til kvalitetssjokolade og det gjør det lettere å supplere med favorittene etter hvert, sier Svein-Magnus Sørensen.

Sjokoladesmaking.no selger også enkeltsjokolader slik at de som allerede har en favoritt eller to kan fylle opp lageret sitt med disse. Vi starter hovedsakelig med merkene Valrhona, Michel Cluizel og Amedei, men har planer om å utvide fremover og ha flere merker.

Sjokoladepakke mørk sjokolade– Kvalitetssjokolade er lidenskapen min og målet mitt er å både gjøre fin sjokolade mer kjent i Norge og tilgjengelig for folk. Men også å få flere merker til Norge slik at vi kan få et bedre utvalg her, sier Svein-Magnus Sørensen.

Sjokoladesmaking fortsetter med kursvirksomheten og har også lansert nettbutikk hvor du kan kjøpe kursene våre. Vi vilbyr alt fra små intime sjokoladesmakinger hjemme hos deg til store events for bedrifter og organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.