Sjokoladetips!
En smakfull Valrhona Araguani 72% fra Venezuela ligger klar til søndagskosen! Araguani er en favoritt hos oss for tiden
En smakfull Valrhona Araguani 72% fra Venezuela ligger klar til søndagskosen! Araguani er en favoritt hos oss for tiden
På tide å fylle opp sjokoladelageret ditt? Vi har brukt sommeren til å utvide utvalget av sjokolader i nettbutikken vår og du finner mange spennende nyheter der!
Vi har blant annet mange flere sjokolader fra Valrhona og Michel Clauizel og lanserer også snart flere nye sjokolademerker.
Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.
Disse sjokoladekjeksene smaker helt fantastisk med ordentlig kvalitetssjokolade, og vi har prøvd oss på en sunn variant som ble veldig god. Oppskriften er både glutenfri, nesten sukkerfri og lavkarbovennlig. Ønsker du å lage mer tradisjonelle cookies kan du erstatte mandelmelet med vanlig hvetemel og sukrin gold med vanlig brunt sukker.
Det er lørdag og hva er vel ikke bedre enn å nyte en smakfull Valrhona Araguani 72% fra Venezuela! Du finner den i nettbutikken vår:
Månedens sjokoladetips er Valrhona Grand Cru Alpaco, som er en 66% sjokolade fra Ecuador.
Hint av Jasmin og appelsinblomster sammen med tre og balansert bitterhet gjør denne sjokoladen til en sann smaksopplevelse! Perfekt alene, men også god i bakverk.
Kan kjøpes på en del Meny -og Ultrabutikker og i enkelte cafèer og spesialbutikker.
Etter å ha mottatt mange hundre bidrag er trekningen i vår store førjulskonkurranse nå gjennomført og vi gratulerer Kristian fra Inderøy i Trøndelag med å ha vunnet en eksklusiv adventskalender med fin mørk sjokolade fra Valrhona!
Tusen takk til alle som deltok!