Derfor elsker du sjokolade!
Hvorfor elsker vi sjokolade? Les og lær 🙂
http://mostlyaboutchocolate.com/our-love-affair-with-chocolate/
Derfor elsker du sjokolade! Read More »
Hvorfor elsker vi sjokolade? Les og lær 🙂
http://mostlyaboutchocolate.com/our-love-affair-with-chocolate/
Derfor elsker du sjokolade! Read More »
Hva vet du egentlig om sjokolade, og hvor mye av det er egentlig sant? Denne artikkelen går i dybden på en rekke vanlige misforståelser og forenklinger i det folk flest tror de vet om sjokolade og kvalitet.
http://www.chocolatiers.co.uk/blogs/guides/7661277-95-of-what-we-know-about-chocolate-is-rubbish
Hva vet du om sjokolade Read More »
Har du noen gang åpnet en sjokolade som har sett ut som dette?
Det hvite belegget på overflaten kalles ‘bloom’ og skyldes vanligvis at litt kakaofett er smeltet fordi sjokoladen har vært lagret ved for høy temperatur. Belegget kan også være sukker som er trukket til overflaten av høy luftfuktighet, for eksempel hvis en sjokolade har ligget åpnet i et kjøleskap.
Varmeskadet sjokolade Read More »