Passports & Pamplemousse
Vi har blitt intervjuet av den utenlandske bloggen Passports & Pamplemousse. Sjekk ut intervjuet og bloggen!
Passports & Pamplemousse Read More »
Vi har blitt intervjuet av den utenlandske bloggen Passports & Pamplemousse. Sjekk ut intervjuet og bloggen!
Passports & Pamplemousse Read More »
Ny vri på den klassiske fredagstacoen? Hva med Chilli Con Carne med sjokolade? Vi har sagt det før og sier det igjen: Sjokolade kan brukes til (nesten) alt 🙂 God helg!
http://www.chocablog.com/recipes/chocolate-chilli-con-carne/
Chili con sjokolade Read More »
Hvorfor elsker vi sjokolade? Les og lær 🙂
http://mostlyaboutchocolate.com/our-love-affair-with-chocolate/
Derfor elsker du sjokolade! Read More »
Hva vet du egentlig om sjokolade, og hvor mye av det er egentlig sant? Denne artikkelen går i dybden på en rekke vanlige misforståelser og forenklinger i det folk flest tror de vet om sjokolade og kvalitet.
http://www.chocolatiers.co.uk/blogs/guides/7661277-95-of-what-we-know-about-chocolate-is-rubbish
Hva vet du om sjokolade Read More »
Hvor mye har egentlig produksjonsprosessen å si for smaken av forskjellige typer sjokolade?
Denne artikkelen beskriver to nesten identiske sjokolader kun skilt ved at kakaobønnene er snudd henholdsvis to og tre ganger i løpet av fermenteringen…!
Fermentering og smak Read More »
For de som er radiolyttende om morgenen var jeg i dag med på programmet Frokost hos Radio Nova for å snakke om smaking av fin sjokolade! Gikk du glipp av dette?
Omtale av intervjuet og lydklipp finner dere her: http://radionova.no/artikkel/spis-sjokolade
Sjokolade på Radio Nova Read More »
http://www.reuters.com/article/2012/02/16/idUS139683+16-Feb-2012+HUG20120216
Smartere med sjokolade Read More »