Engasjerende kurs i sjokoladesmaking

Vi tilbyr Norges eneste produsentuavhengige kurs i smaking av fin mørk sjokolade holdt av Norges første sertifiserte sjokoladekjenner! Vi holder våre kurs over hele landet og har hatt oppdrag for bedrifter og organisasjoner i alle deler av Norge, fra Bergen og Stavanger i vest, Kristiansand i sør, Tromsø i nord og  Trondheim på midten.

Våre kurspakker


Finner du ikke noe som passer ditt arrangement?  Kontakt oss for et skreddersydd opplegg!

SjokoladesmakingEn sjokoladesmaking passer utmerket som opplevelsesinnslag på både bedriftsarrangementer, som tema for  utdrikningslag eller for de som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige for sine venner eller kollegaer. Opplegget kan tilpasses alle typer arrangementer, inkludert utdrikningslag, fødselsdager, team-building, kick-off, julebord, sommerfest eller andre samlinger både i jobb eller privat regi.

På våre sjokoladesmakinger får man lære hva fin sjokolade er, hvordan den lages, og hvorfor smaking av sjokolade kan ligge på et like høyt nivå for kjennere som smaking av vin eller andre gourmetvarer. Etter en kort introduksjon om sjokoladens historie og litt smaksteori får deltakerne også smake på en rekke høykvalitets sjokoladebiter av forskjellige opprinnelser, typer og merker fra hele verden. Utvalget omfatter alt fra herlige mørke melkesjokolader til de rene mørke sjokolader fra en rekke forskjellige opprinnelser hvor hovedfokuset ligger på de mest smakfulle sjokoladene med 60-70% kakaoinnhold.

Varighet: 1-3 timer for et introduksjonskurs
Deltakere: Fra 6 til 50 personer per gruppe
Kostnad: Se kurspakkene over eller spør oss om pris for din gruppe!

Vi tar oss av de kursrelaterte detaljene, mens du som bestiller må stille med et egnet lokale, framvisningsutstyr og drikke til deltakere. Se forøvrig våre kjøpsvilkår. For mer informasjon og bestillinger kontakt oss på telefon 913 04 810 eller via [email protected].

 

Kommentarfeltet er stengt.