To'ak Chocolate

To’ak Chocolate er regnet som verdens dyreste og mest eksklusive sjokolademerke. De produserer så lite som 2-300 sjokoladeplater i året, i motsetning til ordinær masseprodusert industriell sjokolade. De bruker hovedsakelig kakao fra området Piedra de Plata i Ecuador. Der jobber de med å gjenopprette den opprinnelige Nacional-kakaoen i området til sin tidligere storhet og skyve grensene for hva kvalitetssjokolade kan være mot nye horisonter.

For To’ak starter smaksreisen med jorda hvor kakaotrærne dyrkes, og den kulminerer i den sensoriske opplevelsen av å smake helt ren sjokolade paret med eksklusiv mat og drikke av forskjellige typer. Kjennere av vin og whisky har lenge kunnet utforske tidløse smaker fra det beste verden har å by på. To’ak søker med dette å kunne tilby den samme eksklusive opplevelsen for sjokoladeelskere. To’aks mål er å forvandle hvordan verden opplever mørk sjokolade. Dette vil de gjøre ved å heve både fremstilling og smaking til det samme høye nivået som finnes for årgangsvin og faglagret whisky!
Les mer om sjokoladene og visjonene til To’ak på deres nettsider her: https://toakchocolate.com/

Er du interessert i noen av produktene fra To’ak?   Meld din interesse om disse i vårt spørreskjema her!