Den store og unike øyen Madagaskar utenfor østkysten av Afrika er opphav til mye av verdens kvalitetskakao da de fleste av plantasjene på øya dyrker kakaovariantene Criollo og Trinitario. Kakaodyrkingen har på mange måter vært et lykketreff for øyen, som på grunn av de store plantasjene ikke har opplevd de store mengende med avskoging og jorderosjon som man ser andre plasser. Madagaskar er også et av områdene hvor kakao har hatt størst sosial betydning, da det er det eneste kakaoproduserende land i verden hvor mer enn en håndfull selskaper produserer ferdig sjokolade lokalt på øya, hvorav blant annet selskapene Madecassé og Menakao har gjort det svært bra på internasjonale smaksprisutdelinger.
Viser alle 13 resultater
-
Amedei Cru Madagaskar 70%
kr 99,00 -
Fjåk 70% Mørk Reinsdyrlav og Tyttebær
kr 99,00 -
Fjåk Kakao-te med kokos
kr 99,00 -
Fjåk Madagaskar 70%
kr 99,00 -
Fjåk Madagaskar 60% Melk
kr 99,00 -
Dick Taylor Brown Butter 73%
kr 149,00 -
Dick Taylor Madagascar Sambirano Valley 72%
kr 149,00 -
Fruition Madagascar Sambirano 74%
kr 149,00 -
Sjokoladepakke: Fjåk Opprinnelser
kr 395,00 -
Valrhona Manjari 64% feves 250g
kr 149,00 -
Valrhona Manjari 64%
kr 59,00 -
Zotter Madagascar 100%
kr 69,00 -
Zotter Madagascar 75%
kr 69,00