De karibiske øyene var et av de første stedene hvor spanjolene innførte kakaoplantasjer som næringsvei. Ettersom klimaet er svært gunstig dyrkes det kakao på de fleste større øyer, og det mange spennende smaksvariasjoner mellom de forskjellige øyene. Generelt kan man allikevel forvente sjokolade med høy fruktighet og tiltalende kryddertoner som er godt balanserte.
Viser alle 8 resultater
-
Amedei Cru Jamaica 70%
kr 89,00 -
Amedei Cru Trinidad 70% (Vintage 2018)
kr 129,00 -
Michel Cluizel Los Ancones 67%
kr 69,00 -
Salg!
Sjokoladepakke: Karibien
kr 315,00kr 299,00 -
Taza Mexicano Cacao Puro 70%
kr 75,00 -
Valrhona Bahibe Lait 46%
kr 55,00 -
Valrhona Caraïbe 66%
kr 55,00 -
Valrhona Taïnori 64%
kr 55,00