De karibiske øyene var et av de første stedene hvor spanjolene innførte kakaoplantasjer som næringsvei. Ettersom klimaet er svært gunstig dyrkes det kakao på de fleste større øyer, og det mange spennende smaksvariasjoner mellom de forskjellige øyene. Generelt kan man allikevel forvente sjokolade med høy fruktighet og tiltalende kryddertoner som er godt balanserte.
Viser alle 11 resultater
-
Amedei Cru Jamaica 70%
kr 99,00 -
Amedei Cru Trinidad 70% (Vintage 2018)
kr 199,00 -
Michel Cluizel Los Ancones 67%
kr 79,00 -
Taza Mexicano Cacao Puro 70%
kr 89,00 -
Taza Mexicano Super Dark 85%
kr 89,00 -
Valrhona Bahibe Lait 46%
kr 59,00 -
Valrhona Caraïbe 66%
kr 59,00 -
Valrhona Caraïbe 66% feves 1kg
kr 499,00 -
Valrhona Caraïbe 66% feves 250g
kr 149,00 -
Valrhona Taïnori 64%
kr 59,00 -
Zotter Dominican Republic 62%
kr 69,00