Zotter Opus 2019 Dry-aged

Beskrivelse

Labooko Vintage serien fra Zotter ble lansert med 2016 utgaven som deres jubileums-sjokolade etter 30 års drift, men har fra 2019-årgangen byttet navn til Opus. Denne sjokoladen som er produsert i begrenset antall er en eksklusiv blend av seks forskjellige typer kakao fra de seks landene Guatemala, Madagaskar, Tanzania, Peru, Ghana og Ecuador. Kakaoene er håndplukket av Julia og Josef Zotter og etter innhøsting og tørking blir den tørr-modnet i ett helt år for å få fram de beste aromaene, før den gjennomgår Zotters innovative SNR-røsting. Hver kakao røstes for seg, før de blandes til den ultimate kakaoblend med et helt panorama av smaker i denne ekstraordinære sjokoladen med 75% kakao.

Østerriske Zotter er merket for ekstra eksperimentelle sjokoladelskere, da de har et utrolig utvalg av både spennende opprinnelsessjokolader og sprø smaker. Blant de flere hundre smakskombinasjonene kan enhver finne sin favorittsmak, og for puristene er den rene opprinnelsessjokoladen i Labooko-serien av svært høy kvalitet.

Hver plate består av to stk 35 grams plater med ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gavepakking” for å få sjokoladene pakket i cellofan i tillegg.
Ingredienser: Kakaomasse, råsukker fra sukkerrør, kakaosmør. Kan inneholde spor av alle typer nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

Merk: Dette er en vintage-sjokolade merket med best før dato 28. september 2020.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g