Zotter Nicaragua Milk 50%

kr 59,00

Kun 2 igjen på lager!

Beskrivelse

Labooko Nicaragua 50% er melkesjokoladen som av sjokoladetester Georg Bernardini ble utpekt til “Verdens beste melksjokolade” som en del av hans arbeid med boken “The Chocolate Tester” hvor han prøvesmakte 2700 sjokolader produsert av 271 forskjellige merker fra 38 land. Han beskriver sjokoladen som svært harmonisk, verken for søt eller for bitter og med en fantastisk smelt. Den er kremet men har samtidig en kraftig sjokoladesmak med tydelig fruktig preg av opprinnelsen i Nicaragua. Et mesterverk!

Østerriske Zotter er merket for ekstra eksperimentelle sjokoladelskere, da de har et utrolig utvalg av både spennende opprinnelsessjokolader og sprø smaker. Blant de flere hundre smakskombinasjonene kan enhver finne sin favorittsmak, og for puristene den rene opprinnelsessjokoladen i Labooko-serien av svært høy kvalitet.

Hver plate består av to stk 35 grams plater med ren melkesjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Råsukker fra sukkerrør, kakaomasse, kakaosmør, helmelkspulver, salt, vanilje. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g