Zotter Nicaragua 70%

Beskrivelse

Labooko Nicaragua 70% er en ren mørk sjokolade laget av Trinitario-kakao fra La Campesina kooperativet i Nicaragua, hvor kakaoen dyrkes i og rundt nasjonalparkene Cerro Musún og Cerro Quirraguas. Tilsatt litt rørsukker har denne en klar aroma av tørket frukt og nøttete karamell, mens smaken er preget av malt og røstede nøtter, med hint av krem og konservert fruktsyltetøy.

Østerriske Zotter er merket for ekstra eksperimentelle sjokoladelskere, da de har et utrolig utvalg av både spennende opprinnelsessjokolader og sprø smaker. Blant de flere hundre smakskombinasjonene kan enhver finne sin favorittsmak, og for puristene den rene opprinnelsessjokoladen i Labooko-serien av svært høy kvalitet.

Hver plate består av to stk 35 grams plater med ren melkesjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gavepakking” for å få sjokoladene pakket i cellofan i tillegg.
Ingredienser: Råsukker fra sukkerrør, kakaomasse, kakaosmør. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g