Zotter Madagascar 75%

kr 59,00

Kun 5 igjen på lager!

Beskrivelse

Labooko Madagascar er den første sjokoladen produsert fra Fairtrade og økologisk sertifisert kakao fra Madagascar, en ellers svært ettertraktet opprinnelse for kvalitetskakao. Kakaoen kommer fra CPCS – Cooperative Premium Cacao Sambirano, en sammenslutning av mer enn 170 små kakaogårder. Disse dyrker en blanding av Criollo og Trinitario-kakao som i den vulkanske jorden og det fuktige tropiske klimaet gir en kakao som med forsiktig røsting og 22 timers konsjing ender opp i en sjokolade med de typiske fruktige smakene med syrlighet og hint av røde bær  som kjennetegner kakao fra Madagaskar. Sjokoladen vant Sølvmedalje på ved Academy of Chocolate Awards 2017.

Østerriske Zotter er merket for ekstra eksperimentelle sjokoladelskere, da de har et utrolig utvalg av både spennende opprinnelsessjokolader og sprø smaker. Blant de flere hundre smakskombinasjonene kan enhver finne sin favorittsmak, og for puristene den rene opprinnelsessjokoladen i Labooko-serien av svært høy kvalitet.

Hver plate består av to stk 35 grams plater med ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakaomasse, råsukker fra sukkerrør, kakaosmør. Kan inneholde spor av alle typer nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g