Zotter Madagascar 100%

Beskrivelse

Labooko Madagascar 100% er en helt ren sjokolade laget på kun ren kakao fra Madagascar og uten melk, sukker eller andre tilsetninger. Kakaoen kommer fra CPCS – Cooperative Premium Cacao Sambirano, en sammenslutning av mer enn 170 små kakaogårder i Sambirano-dalen nord på øya Madagascar utenfor kysten av øst-Afrika. Disse gårdene dyrker en blanding av Criollo og Trinitario-kakao som i den vulkanske jorden og det fuktige tropiske klimaet gir en kakao som med etter røsting og 22 timers konsjing ender opp i en sjokolade med et røstet smak av nøtter, trevirke og kremet kaffe under en aroma av røde bær og sitrus som kjennetegner kakao fra Madagaskar.

Østerriske Zotter er merket for ekstra eksperimentelle sjokoladelskere, da de har et utrolig utvalg av både spennende opprinnelsessjokolader og sprø smaker. Blant de flere hundre smakskombinasjonene kan enhver finne sin favorittsmak, og for puristene den rene opprinnelsessjokoladen i Labooko-serien av svært høy kvalitet.

Hver plate består av to stk 35 grams plater med ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gavepakking” for å få sjokoladene pakket i cellofan i tillegg.
Ingredienser: 100% Fair Trade Kakaomasse. Kan inneholde spor av alle typer nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g