Digital sjokoladesmaking

Beskrivelse

Leter du etter en smakfull digital opplevelse for en gruppe venner, kollegaer eller for ansatte i ditt firma eller et prosjekt som er glade i mørk sjokolade?
Vår spennende digitale sjokoladesmaking i en virtuell kanal passer perfekt både som teambuilding på tvers av lokasjoner, som kick-off-aktivitet i områder med restriksjoner eller som en hyggelig aktivitet for gode venner som ikke kan samles. Prisen inkluderer både selve sjokoladesmakingen gjennomført virtuelt, samt pakking og utsending av individuelle smakspakker med smaksprøver, kurshefte og annen rekvisita til smakskurset. Opplegget kan gjennomføres på de fleste digitale virtuelle kanaler som f.eks. Zoom, Teams, Skype, Google Meet m.fl. alt etter ønske og tilgjengelighet hos deltakerne.

Vårt interaktive sjokoladekurs som avholdes digitalt med video er et introduksjonskurs til smaking av fin mørk sjokolade hvor man får lære hva sjokolade er og hvorfor smaking av sjokolade kan ligge på et like høyt nivå som smaking av vin eller andre gourmetvarer. Vi begynner med en kort introduksjon til sjokoladens opprinnelse før vi går over til en guidet smaking av en rekke høykvalitets sjokolader av forskjellige typer og merker. Man får lære den beste måten å smake på sjokolade, samt hva som kjennetegner de vanligste typene og opprinnelsene som finnes. Smakingen omfatter alt fra mørke melkesjokolader til rene mørke sjokolader fra forskjellige opprinnelser over hele verden, med hovedfokus på de mest smakfulle sjokoladene med 60%-70% kakaoinnhold. Underveis kommer vi også innom litt sjokoladehistorie og betydningen av sjokolade gjennom tidene, samt at vi går kort igjennom trinnene som inngår i sjokoladeproduksjon og hvordan variasjoner her påvirker smaken. En rekke spennende kvalitetssjokolader og tips til videre utforskning av sjokolade vil også bli nevnt.

Gjennomføringen av sjokoladesmakingen kan gjøres på et avtalt tidspunkt både ettermiddag, kveld og helg for grupper på minimum 6 personer med normal varighet på 2 timer. Ønske om flere tidspunkter kan medføre ekstra kostnad. Merk at dato for kurset må avtales og alle mottakere av smakspakkene må være avklart i god tid før det digitale sjokoladekurset grunnet behov for pakking og utsending av smaksprøver. Det må oppgis både navn, adresse telefonnummer og epost for mottakerne slik at pakkene kan spores i posten.

Se forøvrig kjøpsvilkårene for våre smakskurs og kontakt oss gjerne på telefon 913 04 810 eller via [email protected] for mer informasjon eller forespørsel om tidspunkt.

Detaljer om sjokoladekurs:

Varighet: 2 timers digitalt sjokoladekurs og sjokoladesmaking gjennomført i en egnet virtuell kanal som f.eks. Zoom eller Teams. Kurset kan tilpasses deres opplegg men må ha minimum 1 times varighet.

Antall deltakere og pris: Minimum 6 deltakere. Merk at kurset ikke er spesielt tilpasset barn så vi anbefaler at deltakerne er minst 15 år gamle.

  • Liten gruppe – kr 595,- per person for 6 til 19 deltakere
  • Stor gruppe – kr 495,- per person for flere enn 20 deltakere
  • Ekstra stor gruppe eller flere grupper på flere datoer – kontakt oss for pristilbud.

Prisen inkluderer – varighet og kursmateriell:

  • Pakking og utsending av smakspakke til mottakere i Norge med Bring, inkludert nødvendige hygienetiltak ved pakkingen. Smakspakken inneholder:
    • 10 forskjellige smaksprøver som omfatter både kvalitetssjokolader, referansesjokolade, kakaobønner og kakaosmør.
    • Tilpasset 12-siders kurshefte med smaksguide og tilrettelagt smakshjul på norsk, inkl. rabattkode til bruk i nettbutikken.
    • Annen kursrekvisita som instruksjoner, smaksark, vurderingsskjema, m.m.
  • Avholdelse av et kurs i sjokoladesmaking gjennom en passende digital kanal. Gjennomføringen krever minst 1 time men vi anbefaler å sette av ca 2 timer. Varigheten kan tilpasses etter deres ønske og behov.
  • Om ønskelig utsending av spørreundersøkelse om deltakernes fornøydhet med kurset i etterkant.

Kursinnhold:

  • Introduksjon til sjokoladesmaking
  • Veiledet smaking og smaksvurdering av 10 forskjellige smaksprøver.
  • Gjennomgang av trinnene i sjokoladeproduksjon
  • Fortelling om sjokoladens historie
  • Forståelse for kvalitetssjokolade som gourmetprodukt

 

Du liker kanskje også…