Valrhona Alpaco 66%

kr 49,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Alpaco Noir – Grand Cru de Terroir er en ren mørk opprinnelsessjokolade laget utelukkende av Arriba-kakao fra Ecuador. Dette er en lokal variant av aromatiske kakaobønner som hovedsakelig vokser i kakaotriangelet mellom landsbyene Vinces, Quevedo og Babaoio. Kakaoen som dyrkes her gir denne sjokoladen en helt spesiell aroma med toner av tropisk frukt, jasmin- og appelsinblomst. Smaken er fyldig med en distinkt ettersmak av eik og ristede nøtter med en bitter sødme.

Valrhona er den største produsenten av kvalitetssjokolade i verden, og det selskapet som etablerte konseptet fin sjokolade når de lanserte sine serier av Grand Cru og opprinnelsessjokolader på 1980-tallet. Valrhona har laget sjokolade siden 1922 i den lille byen Tain L’ Hermitage utenfor Lyon i Frankrike. Selskapet er fortsatt ledende på sjokoladeinnovasjon og var blant annet de første til å lansere årgangssjokolade fra utvalgte plantasjer.

Hver plate består av 70 gram ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator (soya lecithin), naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melkeprotein, eggeprotein og gluten. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 80 g

Merk: Siste forsendelse før jul skjer den 18. desember kl 15:00. Bestillinger som innkommer etter dette vil bli sendt 2. januar 2019. God jul! Fjern