To’ak Harvest Mini Bar Selection

Beskrivelse

Er du interessert i flere av denne eller andre produkter fra To’ak?   Meld din interesse for disse i vårt spørreskjema her!

To’ak Harvest Mini Bar Selection er en samling med 9 carré biter av de tre forskjellige Harvest-sjokoladene fra To’ak Chocolate. Alle er laget med århundregamle kakaovarianter av typen Nacional fra den berømte opprinnelsen Piedra de Plata i Ecuador. Hvert av innhøstingsårene – 2015, 2016 og 2017 – har sitt eget herlige og unike smaksbilde. På samme måte som ved en vertikal smaking av vin fra forskjellige årganger vil denne pakken kunne gi deg en nesten unik årgangsopplevelse med sjokolade. Smaksbildet du kan forvente er lett tannisk og floralt, med svært delikate hint av bær eller frukter, krydder og urter av forskjellige typer.

Inkluderte utgaver av To’aks Harvest-sjokolade:
3 x Rain Harvest 2015 | 80,5% | Floralt preg med jordtoner og urter, samt hint av bær.
3 x El Niño Harvest 2016 | 78% | Preg av banan og jordtoner, med hint av mint og røde frukter.
3 x Rain Harvest 2017 | 76% | Toner av pistasj og appelsinskall, med hint av kirsebær og kaffe.

Etter å ha smakt disse sjokoladene hver for seg kan vi anbefale at du også forsøker å pare disse med god drikke. Sjokoladene vil for eksempel passe meget godt sammen med florale single malt whiskeys fra Speyside, men kan også være spennende med mer røykede Islay-whiskeyer eller irske whiskyer, bourbons eller rugwhiskyer. Smaksbildet passer også meget godt sammen med lagret tequila eller rom, som for eksempel Zacapa 23. Prøv gjerne også sjokoladene sammen med søte portviner eller myke oster som en fransk Brie; for disse sjokoladene får frem nøtteaktige toner i osten på fantastisk måte!

To’ak Chocolate er regnet som verdens dyreste og mest eksklusive sjokolademerke og produserer kun noen få hundre sjokoladeplater i året, dette som en motsetning til masseprodusert industriell sjokolade. To’ak bruker hovedsakelig kakao fra området Piedra de Plata i Ecuador hvor de jobber med å gjenopprette kakaoen der til sin tidligere storhet og skyve grensene for hva kvalitetssjokolade kan være mot nye horisonter. Navnet To’ak kommer fra de indianske dialektene som snakkes i Ecuador og kan oversettes til “Jord og tre” – de to elementene som er opphavet for all kakao. Smaksreisen hos To’ak starter også nettopp med den jorda hvor kakaotrærne dyrkes, og kulminerer i den sensoriske opplevelsen av å kunne smake helt ren sjokolade kombinert med eksklusiv mat og drikke av forskjellige typer. Kjennere av vin og whisky har lenge hatt en privilegert mulighet til å utforske sublime og tidløse smaker blant det beste verden har å by på, og To’ak søker å kunne tilby den samme eksklusive opplevelsen for sjokoladeelskere. Deres mål er å forvandle hvordan verden opplever mørk sjokolade ved å heve både fremstilling og smaking av sjokolade til det samme høye nivået som finnes for årgangsvin og fatlagret whisky.
Les mer om sjokoladene og visjonene til To’ak på deres nettsider her: https://toakchocolate.com/

Hver pakke består av 32 gram ren sjokolade fordelt på 9 individuelt innpakkede carré-biter. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir med cellofan og gavebånd.

Ingredienser: Kakaobønner og rørsukker. Oppbevares tørt og kjølig.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 60 g

Du liker kanskje også…