Taza Mexicano Coffee 55%

Salg!

kr 75,00 kr 65,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Steinmalte Mexicano-disker er den tradisjonelle formen for sjokolade i Mexico. Disse skivene med grovmalt kakao kan spises som de er, raspes opp til bruk i mat eller smeltes i melk for å lage varm sjokolade. Skivene i Taza Mexicano Coffee består av oppmalte kakaobønner som er håndmaltpå steinkverner av granitt sammen med uraffinert rørsukker og smaksatt med direktehandlet kaffe fra Counter Culture. Dette gir sjokoladen en spesiell rustikk steinmalt tekstur som passer svært godt til kombinasjonen av kaffetoner og den fyldige sjokoladesmaken. For de fleste vil dette oppleves som noe helt annet enn andre sjokolader du har smakt!
Sjokoladen er sertifisert USDA Organic, Direct Trade, Gluten Free og Kosher Pareve, samt Non-GMO Project Verified. Den er også melkefri, uten soya og vegansk.

Taza er et amerikansk sjokolademerke fra Boston, Massachusetts som har latt seg inspirere av de rustikke kvalitetene i tradisjonell steinmalt meksikansk sjokolade. Sjokoladen dobbeltmales for hånd ved bruk av håndlagde meksikanske Oaxacan kvernsteiner i granitt, hvor man først maler kakaobønnene alene og deretter med sukker og smak tilsatt. Denne minimale behandlingen gir sjokoladen en helt helt spesiell smak og tekstur. Du kan lese mer om Taza på deres nettsider.

Hver pakke består av to disker med til sammen 77 gram ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Økologiske kakaobønner, økologisk rørsukker, økologisk kaffe. Kan inneholde spor av alle typer nøtter, mandler og kokos.

Nedsatt pris grunnet dato. Les mer her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g