Sjokoladesmaking Temakurs

kr 695,00

Varenummer: K102 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Er du kjent med fin mørk sjokolade fra før av og vil dele nye spennende smaksopplevelser med andre sjokoladeentusiaster?

Våre temasmakinger er en unik opplevelse hvor man i godt selskap får smake et utvalg spesielt utplukkede sjokolader innenfor et spesielt tema. Dette kan være sjokolader fra en enkelt produsent, med et gitt kakaoinnhold, av en spesiell kakaovariant eller fra et bestemt geografisk område. Sjokoladene på disse temakveldene vil være håndplukket for å la deltakerne utvikle kjennskap og smakserfaring innen et spesielt område . De fleste sjokoladene på våre temasmakinger vil være vanskelig tilgjengelige i Norge og hentes fra vår private samling. Enkelte plater vil kunne være fra begrensede produksjonsserier eller årganger som ikke lengre er å få kjøpt i det hele tatt.

Temasmakingene har ingen fast varighet, vi tar oss god tid og smaker til vi er fornøyde eller det er tomt for sjokolade. Kurset tilbys kun for små grupper på inntil 8 personer og avholdes i Oslo. Ved gjennomføring tar vi oss av alle de kursrelaterte detaljene og stiller med lokale og nødvendig rekvisita. Se forøvrig våre kjøpsvilkår.

Mulige temaer kan være:

  • Fantastiske blends fra Amedei
  • Gjennom Venezuela med Idilio Origins
  • En introduksjon til Vietnam med Marou
  • Tolkninger av Chuao – Venezuela
  • Den ypperste kakao: Porcelana
  • Valrhonas årgangssjokolader – 3 årganger 3 sjokolader
  • Arriba – Kakaoen fra Ecuador

Kontakt oss på telefon 913 04 810 eller via [email protected] for mer informasjon eller ved interesse for å bli holdt oppdatert om temasmakinger framover. Du kan også følg med på vår Facebook-side eller melde deg på vårt nyhetsbrev hvor alle åpne temasmakinger vil bli annonsert.

Kursdetaljer:

Deltakere: Fra 4 til 8 personer
Varighet: Inntil 2 timer
Omfang: Smaking på et utvalg kvalitetssjokolader tilknyttet et spesielt tema.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Be the first to review “Sjokoladesmaking Temakurs”