Marou Dong Nai 72 %

Marou_DongNai
Marou_DongNai_72Marou_DongNaiMarou_sjokoladebiter

Produktbeskrivelse

Fyldige og balanserte Dong Nai 72 % fra vietnamesiske Marou er laget av kakobønner fra Dong Nai provinsen i Mekong deltaet. En aroma av blomster, hasselnøtter, ananas og mokka kombinert med smak av kremaktig kakao, ananas, nellik og appelsinskall gir en spennende og balansert sjokolade. Denne sjokoladen er litt lettere i smaken enn flere av de andre kraftige Marou sjokoladene, og vi anbefaler virkelig å prøve den sammen med de andre for å oppleve de variete smakene man finner i  kakao fra Vietnam. Marou vant Great Taste Awards for Dong Nai 72% i 2014 og bronsje i Asia-Pacific finalen i International Chocolate Awards 2016.

Marou er den eneste bean-to-bar sjokoladeprodusenten som både bruker kakaobønner fra og holder til i Vietnam, og de skaper en rekke helt fantastiske sjokolader med kakao fra forskjellige områder rundt Mekong-deltaet. Selskapet ble startet i 2011 av franskmennene Vincent Mourou og Samuel Maruta, som begge lenge har bodd i Vietnam. De er dedikert til kvalitet og etisk handel, så all kakaoen de bruker henter de personlig fra gårdbrukerene de kjøper fra. Marou har vunnet priser for samtlige av sine sjokolader og hylles for måten de kombinerer fransk sjokoladekunst med vietnamesisk innflytelse.

Hver plate består av ren mørk sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakaomasse, råsukker fra sukkerrør, kakaosmør. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 90 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Be the first to review “Marou Dong Nai 72 %”