Marou Ba Ria 76%

kr 89,00

På lager

Beskrivelse

Fruktige og intense Marou Ba Ria 76% er laget med kakaobønner fra Ba Ria provinsen i sør-øst Vitenam. Sjokoladen har en intens fruktighet med toner av sitrus, mango, røde bær og ananas, samt et hint av krydder i ettersmaken. Sjokoladen har aroma av jordbær og nyper og smaken og duften gjorde at vi måtte se flere ganger på innholdsfortegnelsen første gang vi smakte denne. Ganske utrolig at denne sjokoladen kun er ren sjokolade! Marou vant Great Taste Awards for Ba Ria 76% i 2013.

Marou er den eneste bean-to-bar sjokoladeprodusenten som både bruker kakaobønner fra og holder til i Vietnam, og de skaper en rekke helt fantastiske sjokolader med kakao fra forskjellige områder rundt Mekong-deltaet. Selskapet ble startet i 2011 av franskmennene Vincent Mourou og Samuel Maruta, som begge lenge har bodd i Vietnam. De er dedikert til kvalitet og etisk handel, så all kakaoen de bruker henter de personlig fra gårdbrukerene de kjøper fra. Marou har vunnet priser for samtlige av sine sjokolader og hylles for måten de kombinerer fransk sjokoladekunst med vietnamesisk innflytelse.

Hver plate består av ren mørk sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakaomasse, råsukker fra sukkerrør, kakaosmør. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 90 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Be the first to review “Marou Ba Ria 76%”