Marou Arabica Coffee Lam Dong 64%

kr 89,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Arabica Coffee Lam Dong 64% er den første smakssatte plantasjesjokoladen fra vietnamesiske Marou, som med tilsatt Arabica-kaffe fra fjellene over Dalat i Vietnam viser hvor fantastisk kombinasjonen av kakaobønner og kaffebønner kan være. Kakaoen kommer fra Lam Dong- provinsen i de sørlige høylandene i Vitenam. Sjokoladen er smaksrik og perfekt for både kaffe- og vinelskere med sitt smaksbilde preget av rosiner, portvin og kirsebær.

Marou er den eneste bean-to-bar sjokoladeprodusenten som både bruker kakaobønner fra og holder til i Vietnam, og de skaper en rekke helt fantastiske sjokolader med kakao fra forskjellige områder rundt Mekong-deltaet. Selskapet ble startet i 2011 av franskmennene Vincent Mourou og Samuel Maruta, som begge lenge har bodd i Vietnam. De er dedikert til kvalitet og etisk handel, så all kakaoen de bruker henter de personlig fra gårdbrukerene de kjøper fra. Marou har vunnet priser for samtlige av sine sjokolader og hylles for måten de kombinerer fransk sjokoladekunst med vietnamesisk innflytelse.

Hver plate består av ren mørk kokosmelk-sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakaomasse, råsukker fra sukkerrør, kaffe. Marou garanterer at den er fri for nøtter, melk, gluten og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 90 g