Marou 100%

kr 89,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Til forskjell fra de øvrige plantasjesjokoladene fra denne produsenten er Marou 100% en blend av kakao fra forskjellige vietnamesiske provinser, noe som gir en meget rund og balansert smaksprofil. Til å være en sjokolade helt uten sukker har denne en overraskende lite bitter smak samtidig som den har herlige hint av krydder og fruktige røde bær i smaken, i tillegg til at det ekstra kakaosmøret gir sjokoladen et mildere og mer kremet preg.

Marou er den eneste bean-to-bar sjokoladeprodusenten som både bruker kakaobønner fra og holder til i Vietnam, og de skaper en rekke helt fantastiske sjokolader med kakao fra forskjellige områder rundt Mekong-deltaet. Selskapet ble startet i 2011 av franskmennene Vincent Mourou og Samuel Maruta, som begge lenge har bodd i Vietnam. De er dedikert til kvalitet og etisk handel, så all kakaoen de bruker henter de personlig fra gårdbrukerene de kjøper fra. Marou har vunnet priser for samtlige av sine sjokolader og hylles for måten de kombinerer fransk sjokoladekunst med vietnamesisk innflytelse.

Hver plate består av ren mørk sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Kakaomasse, kakaosmør. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, sesam og soya. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 90 g