Dick Taylor Madagascar Sambirano Valley 72%

kr 149,00

På lager - varen kan sendes umiddelbart!

Beskrivelse

Dick Taylor Madagascar Sambirano Valley 72% lages med kakao fra Bertil Åkessons plantasje i Sambirano-dalen på Madagaskar, en av de beste og mest konsistente kakaotypene i verden. Sjokoladen smaker balansert av sitrus med toner av frisk fruktighet og preg av nøtter. Sjokoladen har mottatt et usedvanlig medaljedryss som  inkluderer SOFI Awards Gold Winner 2017 Acadamy of Chocolate Bronze Winner 2017, Northwest Chocolate Festival 2nd Place Winner 2016,  Great Taste Award 2nd Place Winner 2016, Academy of Chocolate Gold Winner 2016, International Chocolate Awards Bronze Winner (Americas) 2016, International Chocolate Awards Bronze Winner (World) 2015, Academy of Chocolate Silver Winner 2015, og SOFI Finalist Winner 2015.

Dick Taylor er en av de mest anerkjente produsentene av håndtverkssjokolade i USA, hvor de lager særdeles velproduserte sjokolader hvor alt fra innpakningen, støpeformen på platene og ikke minst smaken er blant det aller beste man kan oppdrive. Adam Dick & Dustin Taylor driver sin sjokoladefabrikk i byen Eureka nord i California, hvor de har laget sine fantastiske sjokolader siden den første spede begynnelsen i 2010. De starter kun med rå kakao som gjennomgår en omtrent tre uker lang prosess for å omformes til de herligste sjokolader.

Hver plate består av 56 gram ren mørk sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gaveinnpakking” for å få sjokoladene samlet i en lekker gavepose i tillegg.
Ingredienser: Økologisk kakao og økologisk rørsukker. Kan inneholde spor av nøtter. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 75 g