Dick Taylor Belize Toledo 72%

Beskrivelse

Dick Taylor Belize Toledo 72% lages med kakao det eksepsjonelle kooperativet Maya Mountain Cacao i Toledo-området sør i Belize. De arbeider med lokale Maya-indianske kakaofarmere for å både forbedre smaken på kakao og livet til kakaofarmerne. Dette har de virkelig lykdes med i denne nyanserte sjokoladen med floralt smakspreg og noter av tørket frukt. Sjokoladen har mottatt et usedvanlig medaljedryss som inkluderer International Chocolate Awards Bronze Winner (Americas) 2017, Acadamy of Chocolate Bronze Winner 2017, International Chocolate Awards Bronze Winner (Americas) 2016, International Chocolate Awards Bronze Winner (World) 2016, Acadamy of Chocolate Bronze Winner 2016, Academy of Chocolate Bronze Winner 2015, Good Food Awards Winner 2014 og Northwest Chocolate Festival Bronze Winner 2013.

Dick Taylor er en av de mest anerkjente produsentene av håndtverkssjokolade i USA, hvor de lager særdeles velproduserte sjokolader hvor alt fra innpakningen, støpeformen på platene og ikke minst smaken er blant det aller beste man kan oppdrive. Adam Dick & Dustin Taylor driver sin sjokoladefabrikk i byen Eureka nord i California, hvor de har laget sine fantastiske sjokolader siden den første spede begynnelsen i 2010. De starter kun med rå kakao som gjennomgår en omtrent tre uker lang prosess for å omformes til de herligste sjokolader.

Hver plate består av 56 gram ren mørk sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gavepakking” for å få sjokoladene pakket i cellofan i tillegg.
Ingredienser: Økologisk kakao og økologisk rørsukker. Kan inneholde spor av nøtter. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 75 g