Cacaosuyo Piura Milk Peru 50%

Beskrivelse

Cacaosuyo Piura Milk Peru 50% er en mørk melkesjokolade med en tykk konsistens som fudge når den smelter. Sjokoladen er laget med kakao fra regionen Piura nord i Peru med naturlig hvite kakaobønner og en delikat aroma. Det fruktige smakspreget fra disse bønnene blandes med søte karamelliserte toner av melken til en balansert og fantastisk smaksopplevelse med en lang avslutning med hint av karamelliserte rosiner og vanilje. Første gang den deltok vant sjokoladen “best-in-competion gold” i kategorien for melkesjokolader i verdensfinalen av International Chocolate Awards 2015 og den har fortsatt å vinne medaljer i konkurranser nesten hvert år etter dette, nå sist nok en gullmedalje i kategorien for melkesjokolader i International Chocolate Awards 2020-21, noe som gjør dette til en av verdens beste melkesjokolader!

Cacaosuyo er en peruansk sjokoladeprodusent i Lima hvor Eduardo Lanfranco og Samir Giha lager tree-to-bar sjokolade av eksepsjonelt høy kvalitet ved å følge kakaoen tett i alle ledd fra innhøsting og fermentering, og videre gjennom røsting og bearbeiding for å lage best mulig sjokolade. Cacaosuyo er så opptatte av kakaokvalitet at bønner fra hver leveranse sendes til et dedikert laboratorium for analyse og klassifisering etter type, slik at sjeldne varianter kan oppdages og deretter beskyttes gjennom kultivering ved å utvikle egne smaksprofiler for disse.

Hver plate består av 70 gram ren mørk økologisk sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gavepakking” for å få sjokoladene pakket i cellofan i tillegg.
Ingredienser: Kakaobønner fra Peru, rørsukker, melkepulver, kakaosmør, vanilje, soyalecithin. Inneholder laktose. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 85 g