Amedei Toscano Nut Brown Gianduja

Beskrivelse

Toscano Nut Brown er en ny form for nytelse som er laget med en blanding av Amedei’s fantastiske melkesjokolade og gianduja laget av hasselnøtter av typen Tonda Gentile Trilobata fra Piemonte i Italia. Den smaker som å spise barndommens Nugatti på skje, bare mye mye bedre, og har en kremet smak av hasselnøttnougat og melkesjokolade.

Amedei var lenge den mest anerkjente produsenten av fin sjokolade i verden takket være sine utrolige kvalitetsprodukter og spennende smaker. Selskapet ble stiftet i 1990 av søskenparet Alessio og Cecilia Tessieri, og holder til utenfor Pontadera  i Toscana, Italia. De har vunnet en lang rekke smakspriser for sine produkter, og deres eventyrlige historie omfatter både fornærmelser, hevn, penger og landsbyen Chuao i Venezuela.  Du kan lese mer om historien til Amedei i Food & Wine Magazine.

Hver plate består av 50 gram ren sjokolade. Bestillingen pakkes i dekorativt silkepapir. Velg “Gavepakking” for å få sjokoladene pakket i cellofan i tillegg.
Ingredienser: Rørsukker, hasselnøtter, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, mandler og vanilje. Inneholder spor av nøtter, hasselnøtter, mandler, pistasj, valnøtter og melk. Oppbevares tørt og kjølig.

Tilleggsinformasjon

Vekt 62 g

Du liker kanskje også…