Betalingsmetoder

Vi tilbyr følgende betalingsmetoder i vår nettbutikk:

Vipps

Du kan betale alle bestillinger hos oss med mobilen. Ordinære bestillinger i nettbutikken betales gjennom Vipps betalingsløsning slik at du kun legger inn ditt mobilnummer når du fullfører kjøpet i kassen og deretter bekrefter betalingen på din mobiltelefon. Dette er den enkleste og raskeste betalingsmåten og du får da gjennomført betalingen med en gang. Ettersom vi umiddelbart kan bekrefte at betalingen er mottatt betyr dette også at vi pakker og sender ordren så raskt vi kan etter at bestillingen er mottatt, så den kommer til deg så raskt som mulig.

Ved problemer med betalingen kan vi også ta imot manuell betaling til Vipps-nr 75646 – Sjokoladesmaking.no. Husk da å skrive inn bestillingsnummeret fra bestillingsbekreftelsen i merknadsfeltet på betalingen, slik at vi kan koble innbetalingen til riktig bestilling.

Bankoverføring

For de som ikke ønsker å benytte Vipps kan vi ta imot betaling via bankoverføring. Dette betyr at du må logge inn i din nettbank eller mobilbank og overføre korrekt beløp til oss etter å ha plassert din ordre og mottatt ordrebekreftelse. For å gjøre dette legger du inn en ordre som normalt med Vipps-betaling men legger inn en kommentar om at du ønsker å betale med bankoverføring og avbryter Vipps-betalingen før den fullføres. Ettersom bankoverføringer ikke kan bekreftes umiddelbart og det kan ta noen dager før de blir gjennomført betyr dette at vi ikke vil sende din ordre før vi kan bekrefte at betalingen er mottatt. Denne betalingsmåten medfører altså flere dagers ekstra ventetid før vi sender ordren, så vi fraråder derfor å velge bankoverføring som betaling dersom du har anledning til å bruke Vipps.

Vi tar imot betalinger til norsk bankkonto 1503.27.68358 hos DnB.
Ved betalinger fra utlandet benytt BIC: DNBANOKKXXX og elektronisk IBAN-kontonummer: NO8115032768358

Merk at dersom vi mottar en bestilling men ikke registrerer noen innbetalinger i løpet av en uke vil vi sende ut en ordinær faktura for ordren det gjelder. Bestillinger blir ikke automatisk kansellert ved manglende betaling, men vil påløpe purregebyrer og inkasso etter lovens bestemmelser fram til bestillingen er håndtert.

Faktura for virksomheter

Etterskuddsvis fakturering er mulig etter avtale for organisasjoner og bedrifter som bestiller kurs til et større antall deltakere. Dessverre kan vi ikke tilby etterskuddsvis betaling for privatpersoner.

Paypal / Kredittkort tilbys ikke

Grunnet amerikanske sanksjoner mot Cuba kan vi dessverre ikke lengre akseptere betalinger gjennom Paypal og kan derfor inntil videre ikke ta imot betaling med kredittkort.

Postoppkrav tilbys ikke

Vi sender dessverre ikke bestillinger som postoppkrav da dette medfører risiko for at varene blir liggende uavhentet på et varmt postkontor over lengre tid, noe som kan føre til forringelse av kvaliteten på sjokoladevarer, noe som gjør at varene må forkastes om de kommer i retur.

Kommentarfeltet er stengt.