Betalingsmetoder

For å gjøre det enkelt for deg å bestille fra oss tilbyr vi en rekke forskjellige betalingsmåter i vår nettbutikk:

Kredittkort / Paypal

Vi anbefaler å betale via Paypal med kredittkort eller fra din Paypal-konto. Dette er den enkleste og raskeste betalingsmåten og du får da gjennomført betalingen med en gang. Ettersom vi umiddelbart kan bekrefte at betalingen er gjennomført betyr dette også at vi pakker og sender ordren så raskt vi kan etter at bestillingen er mottatt, så den kommer til deg så raskt som mulig. Om du valgte betaling via bankoverføring kan du allikevel betale med Paypal ved å bruke knappen under, men du må da selv fylle ut betalingsdetaljene fra bestillingsbekreftelsen.

Vipps

Vipps logo

Om du foretrekker mobilhandel så tar vi nå også imot betaling med Vipps til Sjokoladesmaking.no. Vi har Vipps-nr 75646!
Husk å skrive inn bestillingsnummeret fra bestillingsbekreftelsen i merknadsfeltet på betalingen, slik at vi kobler innbetalingen til riktig bestilling.

Bankoverføring

For de som ikke ønsker å benytte Paypal, Vipps eller kredittkort kan vi ta imot betaling via bankoverføring. Dette betyr at du må logge inn i din nettbank eller mobilbank og overføre korrekt beløp til oss etter å ha plassert din ordre og mottatt ordrebekreftelse. Ettersom bankoverføringer ikke kan bekreftes umiddelbart og det kan ta noen dager før de blir gjennomført betyr dette at vi ikke vil sende din ordre før vi kan bekrefte at betalingen er mottatt. Denne betalingsmåten medfører altså flere dagers ekstra ventetid før vi sender ordren, så vi fraråder derfor å velge bankoverføring som betaling dersom du har anledning til å bruke Paypal.

Vi tar imot betalinger til norsk bankkonto 1503.27.68358 hos DnB.
Ved betalinger fra utlandet benytt BIC: DNBANOKKXXX og elektronisk IBAN-kontonummer: NO8115032768358

Merk at dersom vi mottar en bestilling men ikke registrerer noen innbetalinger i løpet av en uke vil vi sende ut en ordinær faktura for ordren det gjelder. Bestillinger blir ikke automatisk kansellert ved manglende betaling, men vil påløpe purregebyrer og inkasso etter lovens bestemmelser fram til bestillingen er håndtert.

Faktura for virksomheter

Etterskuddsvis fakturering er mulig etter avtale for organisasjoner og bedrifter som bestiller kurs til et større antall deltakere. Dessverre kan vi ikke tilby etterskuddsvis betaling for privatpersoner.

Postoppkrav tilbys ikke

Vi sender dessverre ikke bestillinger som postoppkrav da dette medfører risiko for at varene blir liggende uavhentet på et varmt postkontor over lengre tid, noe som kan føre til forringelse av kvaliteten på sjokoladevarer, noe som gjør at varene må forkastes om de kommer i retur.

Kommentarfeltet er stengt.