Norden gjør rent bord i International Chocolate Awards

Skrevet av Svein-Magnus på august 03, 2017  /   ingen kommentarer

International Chocolate AwardsVinnerene i årets Europeiske semi-finale i International Chocolate Awards er kåret, og resultatene viser at det er i Norden det skjer!

To av våre favorittprodusenter stakk av med en haug medaljer, hvor danske Friis-Holm blant annet fikk den gjeveste gullmedaljen for Best-in-Competition mørk sjokolade, mens islanske Omnom Chocolate utpekte seg med gullmedalje i klassen for micro-batch produksjon av både mørk og melkesjokolade!

Les mer

Dommer i Peruvian Chocolate Awards

Skrevet av Svein-Magnus på juli 07, 2017  /   ingen kommentarer

Image may contain: people sitting, screen and indoorVår sjokoladekjenner Svein-Magnus Sørensen er denne sommeren i Peru hvor han blant annet skal være dommer i den peruanske konkurransen av International Chocolate Awards. Ved bildet til høyre var han godt i gang med bedømmelsene i konkurransen, hvor et par dusin biter var unnagjort og et hundretalls biter gjenstod!

Les mer

Sjokoladefondant med kvalitetssjokolade!

Skrevet av Carina på desember 29, 2013  /   ingen kommentarer

Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.

Les mer

Chocolate chip cookies

Skrevet av Carina på desember 21, 2013  /   ingen kommentarer

Disse sjokoladekjeksene smaker helt fantastisk med ordentlig kvalitetssjokolade, og vi har prøvd oss på en sunn variant som ble veldig god. Oppskriften er både glutenfri, nesten sukkerfri og lavkarbovennlig. Ønsker du å lage mer tradisjonelle cookies kan du erstatte mandelmelet med vanlig hvetemel og sukrin gold med vanlig brunt sukker.

Les mer

Vi lanserer nettbutikk!

Skrevet av Carina på november 28, 2013  /   ingen kommentarer

Sjokoladesmaking.no utvider og lanserer nettbutikk. Målet er å gjøre fin kvalitetsjokolade mer tilgjengelig i Norge og tilby spesielt utvalgte smakssett og kvalitetssjokolader.
Gjør-det-selv sjokoladesmaking - Mørk sjokolade

Vår sjokoladekjenner Svein-Magnus Sørensen har i lengre tid hatt en visjon om å gjøre kvalitettsjokolade mer tilgjengelig og utvide tjenestene til Sjokoladesmaking.no

Les mer