Vi har tatt inn sjokolader fra britiske Willie’s Cacao og kan nå som eneste i Norge tilby dette merket. Høy kvalitet, opprinnelsessjokolader og bean to bar kjennetegner sjokoladene fra Willie’s. Vi har tatt inn fire mørke varianter fra Peru, Venezuela, Madagascar og Indonesia .
Les mer
Skrevet av Carina på oktober 15, 2014 / ingen kommentarer
Lageret fylt opp med Michel Cluizel!
Skrevet av Carina på oktober 07, 2014 / ingen kommentarer
Vi har tatt inn flere sjokolader fra Michel Cluizel og lageret bugner av spennende opprinnelsessjokolader. Vila Gracinda fra Sao Tomé, Los Ancones fra den Dominkanske Republikk, Mokaya fra Mexico, Maralumi Noir fra Papua Ny-Guinea og Mangaro fra Madagascar er fem veldig forskjellige sjokolader med forskjellig smaksbilde som kjennetegner kakao fra den enkelte regionen, men som alle bærer preg av det høye kvalitetsfokuset Michel Cluizel har.
Les merBean-to-bar fokus!
Skrevet av Carina på september 30, 2014 / ingen kommentarer
JA til mer fokus på bean-to-bar og opprinnelsessjokolader! Denne artikkelen gir en rask innføring i begrepene. Mer lærer du på kurs hos oss og nettbutikken vår bugner av slike sjokolader
Les mer