Vi har tatt inn flere sjokolader fra Michel Cluizel og lageret bugner av spennende opprinnelsessjokolader. Vila Gracinda fra Sao Tomé, Los Ancones fra den Dominkanske Republikk, Mokaya fra Mexico, Maralumi Noir fra Papua Ny-Guinea og Mangaro fra Madagascar er fem veldig forskjellige sjokolader med forskjellig smaksbilde som kjennetegner kakao fra den enkelte regionen, men som alle bærer preg av det høye kvalitetsfokuset Michel Cluizel har.
Les mer
Skrevet av Carina på oktober 07, 2014 / ingen kommentarer
Ny konkurranse!
Skrevet av Carina på februar 07, 2014 / ingen kommentarer
Tips til valentinsgave!
Skrevet av Carina på februar 05, 2014 / ingen kommentarer
Planlegger du å kjøpe valentinsgave til noen? Hva med en sjokoladepakke med en lommeguide til sjokoladesmaking? Nettbutikken vår er åpen!
Les mer
Sjokoladefondant med kvalitetssjokolade!
Skrevet av Carina på desember 29, 2013 / ingen kommentarer

Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.
Les merLørdagskos!
Skrevet av Carina på november 30, 2013 / ingen kommentarer
Det er lørdag og hva er vel ikke bedre enn å nyte en smakfull Valrhona Araguani 72% fra Venezuela! Du finner den i nettbutikken vår:
http://www.sjokoladesmaking.no/butikk/sjokolader/
Les mer