Vi har tatt inn sjokolader fra britiske Willie’s Cacao og kan nå som eneste i Norge tilby dette merket. Høy kvalitet, opprinnelsessjokolader og bean to bar kjennetegner sjokoladene fra Willie’s. Vi har tatt inn fire mørke varianter fra Peru, Venezuela, Madagascar og Indonesia .
Les merMer Amedei på lager!
Nyhet: Sjokoladepakke romantikk
Mangler du bryllupsgave? Vi har lansert en ny sjokoladepakke med romantikktema! Passer også veldig godt hvis du bare vil gi noen en ekstra oppmerksomhet
Les merJordbær og sjokolade!
Jordbær dyppet i sjokolade er perfekt på soldager!
Prøv med Valrhona Araguani 72% for en kraftig og fyldig smak eller Michel Cluizel Mangaro Lait 50% for en mildere og rundere smak. Begge finner du i nettbutikken vår Og husk å smelte sjokoladen forsiktig for unngå at den blir brent!
Sendingsfrist påsken 2014!
I dag, 1. april, er siste frist for å sikre seg kvalitetssjoklade til påske fra nettbutikken vår! Bestiller du for mer enn 500,-, får du med en liten pose med forskjellige småsjokolader fra Valrhona og Michel Cluizel som du kan putte i påskeegget!
Les merGratulerer Friis Holm!
Vi gratulerer danske Friis Holm med semifinaleplass i International Chocolate Awards.
Sjokoladen de lager er bare helt fantastisk og de har en flott etisk profil. Vi håper de går helt til topps i år også!
http://www.internationalchocolateawards.com/2014/03/european-semi-final-2014-grand-jury-finalists/
Les merSjokoladefondant med kvalitetssjokolade!

Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.
Les merChocolate chip cookies

Disse sjokoladekjeksene smaker helt fantastisk med ordentlig kvalitetssjokolade, og vi har prøvd oss på en sunn variant som ble veldig god. Oppskriften er både glutenfri, nesten sukkerfri og lavkarbovennlig. Ønsker du å lage mer tradisjonelle cookies kan du erstatte mandelmelet med vanlig hvetemel og sukrin gold med vanlig brunt sukker.
Les merBesøk Alexeeva & Jones og forlat med et digert smil!
Du vet den opplevelsen du får når du møter personer som er så utrolig engasjert i jobben sin og sprer ordentlig glede i møte med kunder? Alexeeva & Jones i Notting Hill London er et slikt sted! Butikken er feiret nylig et år og er et must å besøke i London.
Les merVi lanserer nettbutikk!
Sjokoladesmaking.no utvider og lanserer nettbutikk. Målet er å gjøre fin kvalitetsjokolade mer tilgjengelig i Norge og tilby spesielt utvalgte smakssett og kvalitetssjokolader.
Vår sjokoladekjenner Svein-Magnus Sørensen har i lengre tid hatt en visjon om å gjøre kvalitettsjokolade mer tilgjengelig og utvide tjenestene til Sjokoladesmaking.no
Les mer