Utdrikningslag

Skrevet av Svein-Magnus på august 24, 2013  /   ingen kommentarer

God stemning i Heges utdrikningslag, med et dusin engasjerte jenter som var ivrige etter å lære om og smake på fin mørk sjokolade! Kanskje du vil du ha sjokoladesmaking i ditt utdrikningslag også?

Photo: God stemning i Heges utdrikningslag, med et dusin engasjerte jenter som var ivrige etter å lære om og smake på fin mørk sjokolade!

Les mer

Sjokoladekurs for Freia

Skrevet av Svein-Magnus på mars 05, 2013  /   ingen kommentarer
Vi holdt nylig en hyggelig smaking av fin mørk sjokolade for flere av Freias turguider og tidligere ansatte, og blant dem selveste Walter! Sjokoladeentusiastene var godt fornøyde, og selv med deres bakgrunn var det flere som fikk noen aha-opplevelser i løpet av kvelden!
Les mer

Folkeuniversitetet

Skrevet av Svein-Magnus på februar 07, 2013  /   ingen kommentarer

Vårt kurs i fin mørk sjokolade er hovedtema i denne reklamefilmen om Folkeuniversitetet! I filmen forteller vi litt om hva som skiller fin mørk sjokolade fra de vanlige merkene i matbutikken og som skaper den ekstra gode opplevelsen.

http://videoarkiv.plapre.no/video/7712974/valentine-sjokoladekurs?source=facebook

Om du vil lære mer om fin mørk sjokolade kan vi anbefale det åpne kurset i sjokoladesmaking som vi skal holde hos Folkeuniversitetet på valentinsdagen 14.

Les mer

Slow Chocolate

Skrevet av Svein-Magnus på april 14, 2012  /   ingen kommentarer

Photo: Nøkkelen for å virkelig kunne nyte god sjokolade er å ta seg god tid, det lar smakene utvikle seg og lar det smeltende kakaosmøret ta brodden av bitterheten. "Melt, don't munch" altså!Selv en sjokoladekjenner trenger å utvide sine horisonter, så nå i April var jeg på Slow Chocolate-kurs i London med Martin Christy fra SeventyPercent!

Nøkkelen for å virkelig kunne nyte god sjokolade er å ta seg god tid, det lar smakene utvikle seg og lar det smeltende kakaosmøret ta brodden av bitterheten.

Les mer

Økonomer og fin sjokolade

Skrevet av Svein-Magnus på oktober 25, 2011  /   ingen kommentarer

For noen uker siden fikk siviløkonomene i foreningen Econa oppleve en reise inn i sjokoladens verden på et av våre kurs, og de lurte naturligvis på om fin kvalitetssjokolade er dyrt. De fikk selvfølgelig vite at det er ikke alltid det er prisen som betyr mest.

Les mer

Passer også i utdrikningslag

Skrevet av Svein-Magnus på juli 03, 2011  /   ingen kommentarer
Jentene i utdrikningslaget til Vivi fikk i går en smakfull introduksjon til den fantastiske verdenen av fin mørk sjokolade, og med denne inspirasjonen og noen tips på veien står bruden og hennes venninner nå godt rustet til å finne egne fantastiske sjokoladeopplevelser framover!
Les mer

Smaking for Itera

Skrevet av Svein-Magnus på juni 29, 2011  /   ingen kommentarer

Vi har de siste månedene holdt en rekke smakskurs for en stor gruppe ansatte i Itera Consulting og dets søsterselskaper hvor deltakerne virkelig har fått åpnet øynene for fin sjokolade!

Gjennom våre kurs har de fått delta på en smaksreise verden rundt i fin sjokolade, med spennende smakebiter fra Vest-Afrika, Madagaskar, Papua Ny-Guinea og ikke minst flere forskjellige plantasjer i Venezuela.

Les mer

Sjokoladesmaking.no

Skrevet av Svein-Magnus på mai 23, 2011  /   ingen kommentarer

Velkommen til alle nye og gamle sjokoladeelskere! Sjokoladesmaking.no er en realisering av lidenskapen til sjokoladekjenneren Svein-Magnus Sørensen som holder foredrag og kurs i smaking av fin sjokolade.

Disse kursene er en hyggelig sosial aktivitet som passer for alle og hvor du garantert vil lære noe nytt!

Les mer