Slow Chocolate

Skrevet av Svein-Magnus på april 14, 2012  /   Publisert i Mikroblogg

Photo: Nøkkelen for å virkelig kunne nyte god sjokolade er å ta seg god tid, det lar smakene utvikle seg og lar det smeltende kakaosmøret ta brodden av bitterheten. "Melt, don't munch" altså!Selv en sjokoladekjenner trenger å utvide sine horisonter, så nå i April var jeg på Slow Chocolate-kurs i London med Martin Christy fra SeventyPercent!

Nøkkelen for å virkelig kunne nyte god sjokolade er å ta seg god tid, det lar smakene utvikle seg og lar det smeltende kakaosmøret ta brodden av bitterheten. “Melt, don’t munch” altså!

Ta en kikk på bildene fra Londonturen på Facebook: Slow Chocolate

Post en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.