Vi lanserer nettbutikk!

Skrevet av Carina på november 28, 2013  /   ingen kommentarer

Sjokoladesmaking.no utvider og lanserer nettbutikk. Målet er å gjøre fin kvalitetsjokolade mer tilgjengelig i Norge og tilby spesielt utvalgte smakssett og kvalitetssjokolader.
Gjør-det-selv sjokoladesmaking - Mørk sjokolade

Vår sjokoladekjenner Svein-Magnus Sørensen har i lengre tid hatt en visjon om å gjøre kvalitettsjokolade mer tilgjengelig og utvide tjenestene til Sjokoladesmaking.no til å også omfatte salg av sjokolade.

Les mer

Damian Allsop

Skrevet av Svein-Magnus på november 04, 2013  /   ingen kommentarer

Har du hørt om Damian Allsop Chocolates og deres water ganaches? Vann og sjokolade passer vanligvis ikke så bra sammen, men Damian har virkelig fått til å hente ut smaken av sjokolade i en ganache ved bruk av vann istedenfor fløte, og hans “H2O chocolates” er nydelige!

Les mer

Nothing Like Chocolate

Skrevet av Svein-Magnus på september 13, 2013  /   ingen kommentarer

photo-main

Visste du at barneslaver brukes i produksjonen av veldig mye av den masseproduserte sjokoladen?

Vi har rettighetene til å vise filmen “Nothing like chocolate” i Norge og denne filmen er noe ALLE med litt samfunnsengasjement bør se! Filmvisninger blir satt opp i løpet av høsten!

Les mer

Utdrikningslag

Skrevet av Svein-Magnus på august 24, 2013  /   ingen kommentarer

God stemning i Heges utdrikningslag, med et dusin engasjerte jenter som var ivrige etter å lære om og smake på fin mørk sjokolade! Kanskje du vil du ha sjokoladesmaking i ditt utdrikningslag også?

Photo: God stemning i Heges utdrikningslag, med et dusin engasjerte jenter som var ivrige etter å lære om og smake på fin mørk sjokolade!

Les mer

Sjokoladetips: Cacao Sampaka

Skrevet av Svein-Magnus på juni 17, 2013  /   ingen kommentarer

Månedens sjokoladetips: Skal du til Spania, Portugal, Japan eller Dubai i sommer, anbefaler vi deg å ta turen innom Cacao Sampaka. Dette er en av våre absolutte favoritter!

Vi har smakt oss gjennom store deler av butikken og kvaliteten på sjokoladen de lager er fantastisk!

Les mer

Sjokoladetips: Amedei Chuao

Skrevet av Svein-Magnus på april 06, 2013  /   ingen kommentarer

Månedens sjokoladetips er Chuao 70% fra Amedei, som regnes som en av verdens beste sjokolader.

Sjokoladen har en tydelig og karakteristisk profil som er preget av kakaotypen den inneholder. Den kan beskrives som himmelsk – både overveldende og inspirerende samtidig.

Les mer

Sjokoladekurs for Freia

Skrevet av Svein-Magnus på mars 05, 2013  /   ingen kommentarer
Vi holdt nylig en hyggelig smaking av fin mørk sjokolade for flere av Freias turguider og tidligere ansatte, og blant dem selveste Walter! Sjokoladeentusiastene var godt fornøyde, og selv med deres bakgrunn var det flere som fikk noen aha-opplevelser i løpet av kvelden!
Les mer

Sjokoladetips: Valrhona Alpaco

Skrevet av Svein-Magnus på mars 01, 2013  /   ingen kommentarer

Photo: Månedens sjokoladetips er Valrhona Grand Cru Alpaco, som er en 66% sjokolade fra Ecuador.Hint av Jasmin og appelsinblomster sammen med tre og balansert bitterhet gjør denne sjokoladen til en sann smaksopplevelse! Perfekt alene, men også god i bakverk. Kan kjøpes på en del Meny -og Ultrabutikker og enkelte cafèer og spesialbutikker.Månedens sjokoladetips er Valrhona Grand Cru Alpaco, som er en 66% sjokolade fra Ecuador.

Hint av Jasmin og appelsinblomster sammen med tre og balansert bitterhet gjør denne sjokoladen til en sann smaksopplevelse! Perfekt alene, men også god i bakverk.
Kan kjøpes på en del Meny -og Ultrabutikker og i enkelte cafèer og spesialbutikker.

Les mer

Folkeuniversitetet

Skrevet av Svein-Magnus på februar 07, 2013  /   ingen kommentarer

Vårt kurs i fin mørk sjokolade er hovedtema i denne reklamefilmen om Folkeuniversitetet! I filmen forteller vi litt om hva som skiller fin mørk sjokolade fra de vanlige merkene i matbutikken og som skaper den ekstra gode opplevelsen.

http://videoarkiv.plapre.no/video/7712974/valentine-sjokoladekurs?source=facebook

Om du vil lære mer om fin mørk sjokolade kan vi anbefale det åpne kurset i sjokoladesmaking som vi skal holde hos Folkeuniversitetet på valentinsdagen 14.

Les mer

Førjulskonkurranse

Skrevet av Svein-Magnus på november 29, 2012  /   ingen kommentarer

Etter å ha mottatt mange hundre bidrag er trekningen i vår store førjulskonkurranse nå gjennomført og vi gratulerer Kristian fra Inderøy i Trøndelag med å ha vunnet en eksklusiv adventskalender med fin mørk sjokolade fra Valrhona!
Tusen takk til alle som deltok!

Les mer