Eat chocolate!

Skrevet av Carina på mars 08, 2014  /   ingen kommentarer

“Put “eat chocolate” at the top of your list of things to do today. That way, at least you’ll get one thing done”. Bra idé synes vi og vi har satt det på vår liste! Vi skal nemlig smake oss igjennom sortimentet til The Grenada Chocolate Company i dag

Les mer

Bidrar påskesjokoladen din til slaveri?

Skrevet av Carina på mars 05, 2014  /   ingen kommentarer

Tenk før du handler og spis heller etisk kvalitetssjokolade, det er både bedre for miljøet, kakaobøndene og samvittigheten!

Du finner en rekke spennende sjokoladetyper som ikke er laget av barnearbeidere og som passer til både hverdags og fest i vår nettbutikk.

Les mer

Ny konkurranse!

Skrevet av Carina på februar 07, 2014  /   ingen kommentarer

Ny konkurranse! Denne gangen kan du vinne en lekker sjokoladekalender med flotte sjokoladebilder som vil gi deg vann i munnen gjennom hele 2014! original_e3a2a4419ea25759b91bca8539d8b38f

Meld deg på konkurransen her!

Les mer

Sjokoladefondant med kvalitetssjokolade!

Skrevet av Carina på desember 29, 2013  /   ingen kommentarer

Sjokoladefondant laget med ordentlig kvalitetssjokolade er helt perfekt som dessert. Vi har testet denne oppskriften med forskjellige kvalitetssjokolader, men synes den blir best med Valrhona Alpaco 66%. Sjokoladen gir fondanten en balansert smak og litt fruktig preg, og kan virkelig ikke sammenlignes med fondanter laget av vanlig bake- eller kokesjokolade.

Les mer

Chocolate chip cookies

Skrevet av Carina på desember 21, 2013  /   ingen kommentarer

Disse sjokoladekjeksene smaker helt fantastisk med ordentlig kvalitetssjokolade, og vi har prøvd oss på en sunn variant som ble veldig god. Oppskriften er både glutenfri, nesten sukkerfri og lavkarbovennlig. Ønsker du å lage mer tradisjonelle cookies kan du erstatte mandelmelet med vanlig hvetemel og sukrin gold med vanlig brunt sukker.

Les mer